Vydavateľ: Oxford University Press
ISBN: 9780194038911
Poč.strán:
Väzba: brožovaná
Formát: A4
Jazyk: anglický
Pridané: 28.01. 2021

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 28,21 €
Naša cena: 23,95 €
Zľava: 15%

English File 4th.Edition Intermediate Plus Student's Book

Autor: Lambert, Jerry; Latham-Koenig

Hodiny s učebnicou English File sú jedinečné, živé a zábavné a známe tým, že učebnica prinúti Vašich žiakov rozprávať. V skutočnosti, 90% učiteľov, ktorí učia z English File, potvrdilo v prieskume Oxford Impact Study, že používaním tohto kurzu si žiaci zlepšili komunikačné zručnosti, najmä rozprávanie.
• Nové a aktualizované texty, témy a nahrávky na počúvanie, všetko na základe spätnej väzby učiteľov používaných English File.
• Teacher´s Resource Centre Vám poskytne všetky doplnkové materiály pre učiteľa a Vašich študentov, ktoré si môžete stiahnuť z jedného miesta: www.englishfileonline.com.
• Videá s posluchovými aktivitami nájdete v každej párnej lekcii. Tieto krátke dokumentárne videá a rozhovory s ľuďmi z ulice vám pomôžu urobiť hodinu angličtiny dynamickejšou a vzrušujúcejšou.
• Classroom Presentation Tools (CPT) je nový nástroj, ktorý umožní premietnutie obsahu kurzu či už na obrazovku počítača alebo interaktívnu tabuľu, a tým uľahčí učiteľom a študentom efektívne a pútavo pracovať s knihou.
• Online Practice poskytne študentom viac aktivítna precvičovanie jazyka v každej lekcii a umožní im skontrolovať si svoj pokrok v jazyku. www.englishfileonline.com
• Online Practice obsahuje videá k Sound Bank s jedinečnou príležitosťou sledovať rodného Angličana, ktorý vysloví jednotlivé zvuky a rovnako obsahuje nové interaktívne videá s Robom a Jennym.
• Say It app aplikácia, ktorá slúži na precvičovanie a zlepšenie si výslovnosti s možnosťou sa nahrávať a spätne si vypočuť Vašú výslovnosť a inotáciu. Aplikácia obsahuje banku anglických hlások, ako aj slovníček English File.
• Kurz English File 4. edícia ponúka okrem základných komponentov aj samostatné DVD a študentskú knihu vo forme e-book.